Hivatásos és kedvtelési kisgéphajó és vitorlás kishajóvezető oktató, hivatásos Tisza-tavi túravezető, a Kapitány Hajós Iskola tulajdonosa és vezetőjeNem is olyan rég, valamikor a múlt század közepén a közeli Tiszanánán láttam meg a napvilágot s bár a sors úgy hozta, hogy még gyerekként elkerüljek erről a vidékről, mindig is e földet tekintettem igazi otthonomnak.
A hajózás gyermekkori álmom volt. Az álom valóra váltására viszonylag későn került sor hiszen az iskoláimat elvégezve, frissen diplomázott mérnökként a következő 40 év nagyrészét az informatika világában töltöttem.
A kétezres évek elejétől az informatika mellett párhuzamosan beindítottam egy online Tisza-tavi turisztikai vállalkozást mely azért volt különösen örömteli számomra, hogy még ha csak virtuálisan is de mégiscsak visszakerülhettem szülőföldemre.
2013-ban végleg úgy döntöttem, hogy szögre akasztom a mikroprocesszorokat és a második 60 évemben sokkal emberibb és természetközelibb életet folytatok. Ekkor alapítottam a Kapitány Hajós Iskolát. Azóta sok száz lelkes kapitányjelöltet segítettünk hozzá álmaik valóra váltásához, a kedvtelési vagy épp hivatásos kishajóvezetői engedélyük megszerzéséhez. Néhányan le is írták a véleményüket rólunk, amit ide kattintva olvashatnak.
Az oktatás mellett hajókirándulásokat is szervezünk és bonyolítunk, ahol lehetőségem van élőben is bemutatni e különös táj mindennapjaiban annak ezer arcát, rezdülését, hangulatát s cseppet sem mindennapi csodás mivoltát.