Tájékoztató a szeptemberi kishajóvezetői tanfolyamról

A következő vitorlás és motoros kishajóvezetői tanfolyam a Kapitány Hajós Iskolában Kiskörén 2019. szeptember 28-án indul 4 napos elméleti képzéssel.
(Tanfolyami napok: 2019. szeptember 28-29., október 5-6.,

Az elméleti képzés helyszíne: 3384 Kisköre, Platánsor u. 27.

Az oktatás reggel 9:00-kor kezdődik és kb. 16:00-ig tart.

Gyakorlati képzés:
A szeptemberi tanfolyamunkhoz tartozó gyakorlati oktatás október 7. és október 22. közötti időszakban zajlik. A kislétszámú motoros és vitorlás gyakorlati oktatáson egyaránt max. 2-3 fő oktatása történik egyszerre.

2019-ben is ingyenes zsiliptúra tanulóink számára!
A zsiliptúra a gyakorlati oktatási programunk része! Valamennyi tanulónk, függetlenül attól, hogy milyen tanfolyam típusra jelentkezett, ingyenesen részt vehet egy zsiliptúrán. Tanfolyamonként általában egy vagy két lehetséges időpontból lehet választani. A tanfolyamok első napján egyeztetünk időpontot a csoport tagjaival, ekkor lehet jelezni a részvételi szándékot. A túrát a kényelmes, 12 személyes ponton kirándulóhajónkkal bonyolítjuk.

Gyakorlati vizsga ideje
2019. október 31. (csütörtök)

VIZSGAREND 2019-ben
2016. december 1-től az elméleti vizsgát kötelezően valamelyik Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kirendeltségen kell letenni. Megszűnt a képzőszerveknél történő vizsgázás lehetősége. A változás kizárólag az elméleti vizsgát érinti, a gyakorlati vizsga továbbra is kihelyezetten az egyes képzőszerveknél történik. Az elméleti vizsgára jelentkezés módjáról és a lehetséges időpontokról a tanfolyamok első napján tartunk tájékoztatót. A sikeres elméleti vizsgát követően lehet részt venni a kihelyezett gyakorlati vizsgán.

Az elméleti vizsga tervezett ideje és helyszíne:
2019. október 8. vagy 15. (Miskolc) – 2019. október 28. (Budapest)
(pontos időpontot és helyszínt a tanfolyam első napján egyeztetünk)

 

TANFOLYAMAINKRÓL BŐVEBBEN