Tájékoztató téli-tavaszi kishajóvezetői tanfolyamokról

Újdonság: A 2019. januári elméleti tanfolyamot miskolci helyszínen tartjuk!

A következő vitorlás és motoros kishajóvezetői tanfolyamok a Kapitány Hajós Iskolában az alábbiak szerint indulnak:
Miskolcon 2019. január 19-én indul 3 napos elméleti képzéssel. (Tanfolyami napok: 2019. január 19., 20., 21.) Az elméleti képzés helyszíne: 3525 Miskolc, Kazinczy u. 20.

Kiskörén 2019. március 2-án indul 4 napos elméleti képzéssel. (Tanfolyami napok: 2019. március 2., 3., 9., 10. Az elméleti képzés helyszíne: 3384 Kisköre, Platánsor u. 27.
Az oktatás reggel 9:00-kor kezdődik és kb. 16:00-ig tart.

Gyakorlati képzés:
A januári és márciusi elméleti tanfolyamunkhoz tartozó gyakorlati oktatás és vizsga áprilisban és májusban zajlik. A kislétszámú motoros és vitorlás gyakorlati oktatáson egyaránt max. 2-3 fő oktatása történik egyszerre. A pontos kezdés az időjárástól és a Tisza-tó nyári vízszintbeállításától függ!

2019-ben is ingyenes zsiliptúra tanulóink számára!
A zsiliptúra a gyakorlati oktatási programunk része! Valamennyi tanulónk, függetlenül attól, hogy milyen tanfolyam típusra jelentkezett, ingyenesen részt vehet egy zsiliptúrán. Tanfolyamonként általában egy vagy két lehetséges időpontból lehet választani. A tanfolyamok első napján egyeztetünk időpontot a csoport tagjaival, ekkor lehet jelezni a részvételi szándékot. A túrát a kényelmes, 12 személyes ponton kirándulóhajónkkal bonyolítjuk.

Gyakorlati vizsga ideje
2019. május (pontos időpont az elméleti vizsga után)

VIZSGAREND 2019-ben
2016. december 1-től az elméleti vizsgát kötelezően valamelyik Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kirendeltségen kell letenni. Megszűnt a képzőszerveknél történő vizsgázás lehetősége. A változás kizárólag az elméleti vizsgát érinti, a gyakorlati vizsga továbbra is kihelyezetten az egyes képzőszerveknél történik. Az elméleti vizsgára jelentkezés módjáról és a lehetséges időpontokról a tanfolyamok első napján tartunk tájékoztatót. A sikeres elméleti vizsgát követően lehet részt venni a kihelyezett gyakorlati vizsgán.

Az elméleti vizsga tervezett ideje és helyszíne:
2019. február és március – Helyszín: Budapest vagy Tokaj (szabadon választható)
(pontos időpontot és helyszínt a tanfolyam első napján egyeztetünk)

TANFOLYAMAINKRÓL BŐVEBBEN