Kedvtelési kombinált kishajóvezetői tanfolyam

A kedvtelési célú kombinált kishajóvezetői tanfolyamunk nem más mint a kisgéphajó és vitorlás kishajó tanfolyam összevont változata. Ha csak egy kis esély is van rá, hogy valaha szeretne belekóstolni a vitorlázásba (vagy fordítva a géphajózásba) akkor mindenképpen érdemes ezt a tanfolyam típust választani hiszen így jelentős költségcsökkentés érhető el.
A kombinált tanfolyam mindenben megegyezik a kisgéphajónál és a vitorlás kishajónál leírtakkal. Az elmélet ugyanúgy két hétvégét vesz igénybe viszont értelemszerűen több tantárgyból kell egyszerre vizsgázni és több gyakorlati órát kell teljesíteni.

Elméleti vizsgatárgyak a kombinált tanfolyamon:
– Hajózási szabályzat
– Hajózási ismeretek – Kisgéphajó
– Hajózási ismeretek – Vitorlás kishajó

Gyakorlati vizsgatárgyak a kombinált tanfolyamon:
– Kisgéphajó gyakorlat
– Vitorlás kishajó gyakorlat

A kombinált kedvtelési kishajóvezetői tanfolyam iskolánk legnépszerűbb tanfolyam típusa hiszen egyszerre lehet elvégezni a kisgéphajó és vitorlás kishajóvezetői tanfolyamot, amivel a tanfolyam díj tekintetében jelentős megtakarítás érhető el. Ezenkívül természetesen időt és energiát spórolhat.
A kombinált tanfolyamon történő elméleti és gyakorlati oktatás, valamint a vizsgára bocsátás feltételei mindenben megegyeznek a normál kedvtelési kisgéphajó és vitorlás kishajóvezetői tanfolyamokkal melyeket az alábbi linkre kattintva olvashat.

kisgéphajó tanfolyam tájékoztatóvitorlás kishajó tanfolyam tájékoztató

Aktuális árak itt