…Igazán meg voltam elégedve az általatok nyújtott oktatás minőségével és színvonalával! Te és a kollégáid pedig olyan hozzáértőek és segítőkészek voltatok, hogy biztosan nem ússzátok meg, hogy akár segítségért, akár csak egy kávéra beugorjak hozzátok, amikor Kiskörén járok! 🙂
Köszönök mindent!
Simonffy Ákos – Budapest – 2017. május

Az interneten akadtam rá az iskolára, és az ajánlásokat olvasgatva döntöttem úgy, hogy ide jelentkezem. Teljes mértékben meg voltam elégedve az oktatás színvonalával. Ajánlom mindenkinek a Kapitány Hajós Iskolát, aki nyugodt, jó kedélyű és jó humorú és nem utolsó sorban türelmes oktatóval, családias környezetben kívánja elsajátítani a hajózás csínját-bínját.
Karácsonyi Ádám – Gyöngyös – 2017. május

A Kapitány Hajós Iskolát csak ajánlani tudom mindenkinek, aki hajóvezetői engedélyt szeretne szerezni. A tanfolyam során és az ügyintézésben is mindig kedvesen és rugalmasan állnak hozzá dolgokhoz, tehát az adminisztráció részét is abszolút kényelmesen el lehet intézni. István, az oktató egy olyan mérhetetlenül kedves, türelmes és humoros ember, akivel igazán könnyen elsajátítható a gyakorlati része a tanfolyamnak. Látszik rajta, hogy szeret tanítani és még annál is jobban szeret hajózni :). Az elmélet kicsit száraz, de mi mást várhatnánk az elmélettől, viszont a tesztvizsga.hu-t csak ajánlani tudom, mert bár sok a kérdés, de ha az ember végig megy rajtuk, akkor garantált a sikeres elméleti vizsga, a gyakorlati vizsga pedig nem kérdéses.
Tamás – Budapest – 2017. július

Nagyon örülök, hogy Titeket választottalak, úgy érzem, hogy a szükségesen elég elméleten és gyakorlaton kívül jóval többet kaptunk, a hajózás iránti elkötelezettséged, tiszteleted a szavakon messze túl mutatott, büszke vagyok és szerencsésnek érzem magam, hogy Tőled tanultam a hajózást. Örülök, hogy személyesen megismerkedtünk… Köszönöm a türelmeteket, barátságotokat!
További sok sikert kívánok a Kapitány Hajós Iskolának!
János – Kecskemét – 2017. augusztus

Nagyon szépen köszönöm! Köszönöm a Kapitány Hajós iskolának, hogy sikeres vizsgát tudtam tenni. Mind az elméleti mind a gyakorlati oktatás kimagasló volt. A vizsga anyag nagy részét már az oktatási órákon sikerült elsajátítani. A felkészülés során minden lehetséges segítséget megkaptam. Figyelmesek, rutinosak, kedvesek. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Örülök, hogy Nálatok vizsgázhattam! Természetesen, amikor arra járok mindig be fogok nézni!! 🙂 Ilyen magas színvonalú oktatásban nem vettem még részt!
Lovas Ferenc – Tiszafüred – 2017 szeptember

Nagyon szépen köszönök mindent, nagyon meg voltam az iskolával elégedve, segítőkészek, kedvesek és aranyosak voltatok!
Róbert – Miskolc – 2017 szeptember

Örülök, hogy megismertelek, és hogy ezen a jó hangulatú tanfolyamon, illetve vizsgán részt vehettem. Ha Kiskörén járok mindenképp beugrok egy kávéra! 🙂
Rimóczi Zoltán – Rákóczifalva – 2017 szeptember

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.