Régen dédelgetett álmomat váltottam valóra a segítségetekkel. A Kapitány Hajós Iskolától jóval többet kaptam, mint amit vártam. A barátságos, vidám de kellő szakmai alázattal rendelkező csapatból István felkészült, tapasztalt és türelmes oktató, mind az elméleti órákon, mind pedig a motoros tanításnál. A vitorlás oktatók közül Józsi szintén nagy elméleti tudású és gyakorlott „öreg róka”, aki a másik vitorlás oktatónkra Szabolcs fiára joggal lehet büszke, mivel azon túl, hogy végtelen szimpatikus fiatalember, ismeri a vitorlázás csínját-bínját. A csapat negyedik tagja Márta, pedig minden szükséges adminisztrációt intézett anélkül, hogy nekünk néhány aláíráson kívül bármit tenni kellett volna. Az oktatás a számítógépes tesztanyaggal együtt rendkívül hasznos volt, a motoros és a vitorlás oktató hajónk is kifogástalan és biztonságos állapotban és a pontosan megbeszélt időben várt bennünket oktatóval együtt. Az elméleti felkészülésünket István folyamatosan követte online és bármilyen kérdésben vagy az adminisztráció kapcsán segítséget kaptunk telefonon és emailben is. Bárkinek szívesen ajánlom az Iskolát, aki a hajóvezetői engedély megszerzésével kacérkodik – ha itt vág bele a lehető legnagyobb segítséget fogja kapni a tervei megvalósításához, az Iskolán a sikeres vizsga biztosan nem fog múlni. Amikor a sikeres vizsgám után hazaértem, feleségemtől és kislányomtól egy vitorlás inget és egy üdvözlőlapot kaptam, amelynek a szövege a következő: Az álmok és a valóság közötti távolságot úgy hívják – cselekvés! Hajóra fel, jó szelet mindenkinek és köszönöm még egyszer Nektek is!
Sándor- Kecskemét – 2018. április

…nagyon koszonom segito hozzaallasotokat a teljes oktatasi folyamat alatt. Szemely szerint ugy gondolom, hogy keves olyan iskola van (legalabbis sajat tapasztalatbol) ahol az iskola ennyire szivugyenek tekinti a diakok sikeres vizsgajat. Kezdve az emlekezteto levelektol, hogy termeszetesen mindenkinek sajat maganak is tanulnia kell; a gyakorlati felkeszitesen at; a teljes koru segitseg nyujtasig ( szallas, orvosi igazolas, igazolvanykep, igenyhez igazodo gyakorlati idobeosztas stb). Szuper csapat vagytok, igy tovabb. Minden jot kivanok nektek.
Szennay Szilárd – Bécs – 2018. április

Az alábbi kisfilmet köszönjük Szilárdnakkapitanyhajosiskola.hu

Köszönöm szépen a gratulációt és az egész oktatás során tapasztalt baráti, segítőkész hozzáállást, itt a hajóvezetői bizonyítványtól többet kaptam. Mindenképp felkereslek, ha arra járok, de úgy érzem, hogy meghívás nélkül is mehetek.
Köszönök mindent, Jóska! Mezőzombor – 2018. április

Köszönöm / Köszönjük még egyszer az oktatást, a fogadtatást és megannyi segítséget. Nyugodtan mondhatom, hogy egy nagyon kedves, közvetlen, ám széles spektrumú embert sikerült megismernem / megismernünk Pista bá személyében. Az oktatás színvonalas volt és úgy gondolom ebben a pár napban ajánlott is megjelenni, hiszen megannyi kérdésre a teszt során már vissza is tudunk emlékezni, köszönhetően az audió-vizuális oktatásnak. Érthető, nem tömör és következetesen felépített, ahol pedig belemerül a témába, ott egy kis humorral fűszerezve próbálja velünk elmélyíttetni a szükséges tananyagot. Mind a gyakorlatok, mind pedig a vizsga napja tökéletesen, gördülékenyen volt leszervezve, érződik a sok éves rutin az iskola munkájában. Valamint kedves feleségét Mártát se felejtsük el megemlíteni, segítőkész, készséges, türelmes és nagyon jól süt a konyhában! 🙂
Józsa Béla – Kecskemét – 2018. április

Köszönöm a gratulációt, még barátkoznom kell a gondolattal, hogy “Igazi Hajós” lettem, igyekszem felnőni a feladathoz 🚢 .A kollégáim nevében is köszönöm a sok segítséget, a családias légkört és a sok hasznos tudást, amit majd kamatoztathatunk a további munkánk során. Személy szerint nagyon örülök, hogy megismerhettünk, remélem ismeretségünk sokáig megmarad, és az oktatáson kívül is találkozunk még.
Csépes Eduárd – Szolnok – 2018. április

Mégegyszer szeretném megköszönni a sok-sok jót és segítséget, amit kaptam, kaptunk. Fantasztikus hangulatban telt minden egyes óra, hát még tanulást követő esti társalgás. A gyakorlati oktatáson is maximális szaktudás mellett megkaptuk a szükséges alapokat, hogy magunk is tovább hajózhassunk céljaink felé. Negatív észrevételnek a fordítva felszerelt gázkart említeném, eléggé megtévesztő tud lenni… 😀 Az iskolát és minden oktatóját csak ajánlani tudom bárki számára, aki megtanulna kisgéphajót vezetni, ráadásul szalvéta is mindig volt az asztalon. Lehetne valami ennél tökéletesebb?! Azt kívánom, hogy a jövőben is ezzel a töretlen erővel és kitartással folytassa “Kapitány és legénysége” az oktatást! 🙂 Igazán köszönök szépen Mindent!
Gergő Veszprémből – 2018. április

Köszönöm a gratulációt, feleségem Zsuzsa nevében is, a sikeres vizsgánkhoz meghatározóan hozzájárult a tanfolyamod, iskolád kellemes, barátságos és szakavatott légköre. Mindketten örülünk, hogy Benneteket választottunk és a továbbiakhoz sok sikert, jó egészséget kívánunk!
Csernai Péter és Zsuzsa – Sarud 2018. június

Köszönöm szépen a gratulációt. Örülök, hogy nem adtam fel az első kudarcok után amikor nem sikerült a hsz. vizsga. Köszönöm a támogatást, tanácsokat. Büszke vagyok, hogy nálatok végezhettem.
Majoros János – Mezőkövesd – 2018. június

A végletekig meg voltam elégedve az egész gyakorlati oktatással és a vizsgával is! Az egész iskola légköre nagyon jó, mindenki közvetlen és segítőkész. Ezért itt ragadom meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Nektek és kívánok a munkátokhoz további kitartást és jó egészséget! Természetesen, Kiskörén járva, nem fogjuk kihagyni a szíves invitálást, na meg a finom “kávét” sem! Még egyszer köszönet Nektek! Baráti üdvözlettel: Géza Kunszentről, 2018. június

Köszönöm a segítséget ahhoz, hogy egy régi álmom teljesüljön.
Kis Zoltán – Kecskemét – 2018. június

Kedves István, köszönöm az építő közreműködéseteket a felkészülésben és a vizsgák megszervezésében! Mindig mondom, hogy szeret engem a Teremtő, mert olyan emberekkel hoz össze, akik ismeretségére azt követően csak büszke lehetek, mint most is! Kívánom, hogy sokáig tudjátok még folytatni ezt a tevékenységet, hogy sokaknak tudjatok hasonló örömöket szerezni, mint nekem!
Dr. Tóth László – Miskolc – 2018. április

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.