Tisztelt Kapitány Hajós Iskola!
Tisztelt Kapitány!
Kedves István!
Szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen remek iskola keretében, ilyen remek oktató mellett tanulhattunk!
Egy bizonyos -amennyiben egy “matrózra ” lesz szükség a hajón és egy ilyen remek Kapitány fogja vezetni mint Jen István- az elsők között fogok jelentkezni!!! -úgy érzem biztonságosan elhajózhatnánk a “Világ végéig” !!!
Az, hogy a bukdácsoló Tanulók sorát gyarapítottam- nem keserít el -mert ahogyan azt -Wilde paradoxonja leszögezi a Lady Windermere legyezője című vígjátékában(III).- “Experience is the name every one gives to their mistakes “…”Tapasztalat-így szoktuk hívni tévedéseinket” !!-…(gyűjteni fogom a tapasztalatokat!)
-“Longum iter est per praecepta,breve et efficax per exempla “..Hosszú az út a tanácson,rövid s hatékony a példán keresztül !!”..ahogyan azt a latin bölcsesség már nagyon régen megállapította-/SENECA..Erkölcsi Levelek című művéből-/– Mi megkaptuk a jó példát és ha hozzá megfelelő tanácsokat! Csak merem remélni, ha egyszer majd kishajót vezetek úgy próbálok hajózni, hogy ha netalán megkérdeznék –ki volt az oktatóm??–büszkén meg merem mondani és talán Oktatómnak sem nem kell majd szégyenkeznie emiatt:
Még egyszer nagyon köszönöm a “Kapitány Hajós Iskola” vezetőjének, oktatójának, kapitányának – Jen Istvánnak remek oktatói, felkészítő munkáját, kedves feleségének segítőkész, önzetlen munkáját- kívánom hogy a jövőre nézve sok tehetséges, hajózni vágyó-hasonló, maradandó élményekkel gazdagodhasson!
Baráti üdvözlettel
Tisztelettel
István – 2018. október

Tisztelt Kapitány Hajós Iskola!
A tanfolyam során bepillantást nyerhettem egy csodálatos hivatásba, a hajózásba, ami magával ragadja az embert és egy életformává válik benne. Magas színvonalú oktatásban volt részem a tanfolyam alatt, a hangulat és a társaság is élményekben gazdagítottak.
Köszönettel,
Tamás – 2018. október

Kedves István!
…nagyon sok munkát fektettünk be a tudás megszerzése érdekében, ezért a siker közös. Ha az oktatás és a szervezés általatok nem lett volna így levezetve akkor az egész részemről több energiát igényelt volna. Köszönöm a lehetőséget.
Az iskolátokat csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tisztelettel és köszönettel:
Iski Balázs – 2018. október

Kedves István,
Minden percét élveztem az oktatásnak, sőt még a vizsgának is. Alig várom, hogy tavasszal ismét vízre szálljak és vitorlás kishajón is hasonló sikereim legyenek 🙂
A képzés és szervezés minden része magas színvonalú volt.
Üdv:
Viktor – 2018. október

Köszönöm a kiváló oktatást és türelmet, visszatérünk Kiskörére, de már vízen és egy kávé mellett beszámolunk Édesapámmal a tapasztalatainkról és élményeinkről. 😊
Bogi – 2018. szeptember

Az elméleti foglalkozás nem volt unalmas, a gyakorlást élveztem, Márti néni sütije pedig nagyon finom volt!
Imre – Szolnok – 2018. szeptember

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.