Köszönöm szépen Pista bá. Ha minden iskola ilyen lenne még most is egyetemre járnék…
Tamás, 2019. november

Azt hiszem, hogy kimerítettem minden olyan fogalmat, ami a lehető legrosszabb tanulót jellemezhet… Mégis sikeres vizsgát tettem.
Hatalmas tisztelet jár Nektek ezért!
De komolyra fordítva a szót, örülök, hogy megismerhettelek Benneteket. Köszönöm azt a rengeteg türelmet, jóindulatot és emberséget, ami az iskolátokat jellemzi. Bízom benne, hogy a továbbiakban is tartjuk majd a kapcsolatot és sokat találkozunk majd a Tisza- tó víztükrén.
Gratulálok Nektek az eddigi eredményekhez, hiszen minden sikeres vizsgázó a Ti sikeretek is. Azt írta egyszer egy híres hadvezér, hogy “a nagy emberek kiváltsága az, hogy nyomot hagyjanak a történelemben”. Az biztos, hogy Ti maradandót alkottatok, hiszen az ország vizein rengeteg hajós viszi tovább a jóhíreteket .
Ezt teszem én is, távol a Tisza-tótól a főváros betontengerében azzal a biztos tudattal, hogy a nyári nap első sugarai már a vízen találnak majd.
Nagyon sok sikert és kitartást kívánok Nektek!
Károly, 2019. november

Nagyon köszönöm a lelkiismeretes, maximálisan segítőkész hozzáállásotokat, ezt máshol biztosan nem kaptam volna meg. Örülök, hogy megismerhettelek benneteket. Sok ügyes tanulót kívánok az elkövetkezendő tanfolyamokra!
Gabi, 2019. október

Olyan emberi értékeket képviselsz a feleségeddel együtt, ami napjainkban sajnos egyre ritkább. Megtiszteltetés számomra, hogy megismerhettelek benneteket! A tanfolyam számomra pihenés volt, újra megélt élethelyzet, amikor a katedra hallgatói oldalán helyezkedhetem el. Köszönöm Tanár Úr lelkiismeretes hozzáállását, segítségét az új, ismeretlen tananyagok megismerésében!
Takács Péter Tamás, 2019. október

Köszönöm szépen a gratulációt, én is nagyon örülök, hogy sikerült, mindez a Kapitány Hajós Iskola teljes legénységének az érdeme. Korábban volt már részem Hajós tanulásban máshol, viszont Nálatok egy nagyon igényes, színvonalas, lényegre törő oktatást kaptunk. Minden osztálytársam nevében is bátran kimerem jelenteni, hogy oktatóink végtelenül udvariasak, segítőkészek voltak velünk szemben, és hatalmas türelemről tettek bizonyságot. Nagyon megkedveltünk Benneteket, mindenkinek bátran merem ajánlani a Kapitány Hajós Iskolát. Külön köszönetet szeretnék mondani Márti néninek, aki naprakész, pontos, precíz szervezésével, szinte a nap minden percében rendelkezésünkre állt, amikor segítséget és információt kértünk Tőle. És köszönjük a sok finomságot, amivel a vizsga napján édesítette az örömünket. Köszönetet szeretnék mondani az osztálytársaknak is, akikkel élesben a vízen együtt tanultuk a hajózás mesterségét. Tegnap délután amikor elindultam hazafelé egy kicsit elszomorodtam, hogy már vége, de bízom benne, hogy még sokszor fogunk találkozni. Nálatok nem csak kedvtelési célú kishajó vezetéshez szereztünk jogosultságot, hanem új barátokra, esetleg üzleti kapcsolatokra is találtunk.
Nagyon jól éreztem magam a Kapitány Hajós Iskolában!
Nagyon megtetszett a vitorlázás is!
Zakhar István, 2019. október

Nagyon sajnálom, hogy vége a tanfolyamnak, már most hiányzik! 🙂 Nagyon jól éreztem magam és őszintén örülök, hogy megismerhettelek! Bármikor, ha errefelé jársz nagyon szívesen látunk egy jó beszélgetésre. A tanfolyamról csak superlativusokban tudok beszélni, nekem óriási élmény volt, teljesen kiragadott a hétköznapokból, egy új világ tárult fel előttem Nektek köszönhetően!
Enikő, 2019. október

Most, hogy jobban visszagondolok, mintegy 30 éves álmom vált valóra, megengedte az élet, hogy a hajózás öröme és szeretete valósággá váljon. Ez az érem egyik oldala. A másik, hogy olyan elhivatottsággal rendelkező embert ismertem meg István személyében, akinek szakmai és emberi alázata, másokkal szembeni tisztelete és türelme példaértékű. Sok olyan plusz figyelmet és gondoskodást adott a tanulóknak, ami más iskoláknál nem tapasztalható. A munkáját segítő team tagjai – Márta és Szabolcs – ugyanezt a pozitív szellemiséget tükrözik. Köszönet érte. Mindenkinek, akit foglalkoztat a hajózás gondolata, meleg szívvel tudom ajánlani. Végre egy olyan hely, ahol szívesen hagytam ott a pénzem, mert többet kaptam annál, mint amit cserébe fizettem!
Gyula, 2019. október

Nagy élmény volt számunka nemcsak, hogy a vizsgáink sikerültek, hanem a tanfolyam egésze egyaránt. Jól meg volt szervezve minden, és úgy gondolom az elméleti tanfolyami órák is jó hangulatban, légkörben történtek, bár én nem ismertem onnan senkit előtte, mégis olyan jó kis csapat alakult ki. A tanfolyam nagyon jól előkészítette a vizsgát, és külön jó volt, az érdeklődést folyamatosan sikerült fenntartani, az ember nem is érezte, hogy milyen hosszú egy ilyen hétvégi nap. Én személy szerint a helyszínnel, a szolgáltatásokkal maximálisan elégedett voltam, nagyon jó volt a gyakorlaton az oktatóhajót vezetni, úgyhogy most már elkezdtünk nézelődni vásárlás ügyében, de persze csak a jövő szezonra. Illetve a munkáimból kifolyólag ezeket az ismereteket is szeretném hasznosítani, pl. Salgótarjában működtetjük a Pegazus Természettudományi Élményközpontot és most elkezdtem egy csomókötő falrészt kialakíttatni, hogy az idelátogató gyerekek felnőttek, pár csomó megkötését tudják megtanulni (ha megvagyunk vele küldök róla képet). Még egyszer köszönöm és várjuk a hajóvezetői kártyát, hogy megérkezzen!:)
Gőz Gábor, 2019. szeptember

Szeretném megköszönni az elmúlt hónapot és a sikeres vizsgát. Hálásan köszönöm mind az emberi, mind a magas szintű szakmai hozzáállásotokat, amivel tudásunkat gyarapítottátok. Ez nélkületek nem sikerült volna! Nagyon jó volt veletek a vízen lenni. Csak legekben beszélhetek rólatok. Remélem még hozzátok sodor egy pöff:)
Molnár Zsolt Miskolcról, 2019. szeptember

Köszönöm a segítségeteket és türelmeteket az elméleti és gyakorlati felkészítésben, vizsgában. Nekem kikapcsolódás volt a tanfolyami részvétel és új élmény a Tiszató kiskörei területén történő hajózás. Remélem minél hamarabb “vesztegelhetek” a kiskörei kikötőben, megpihenve egy kávéval.
László, 2019. július

Nagyon örülök, hogy a Kapitány Hajós Iskolában sajátíthattam el a hajózás rejtelmeit! 🙂 Nagyon jól éreztem magam minden órán. Az előadásaid maradóak voltak számomra és sokat segítettek az apró kulcsszavaid, történeteid a nehezebben megjegyezhető anyag memorizálásához. Bármikor kérdésem volt, mindig megkaptam a választ rá. Emlékezetes marad pl. a csomókötőverseny is és a gyakorlati órán egy életre megjegyeztem, hogy “balra tekerem a kormányt” 🙂 🙂 🙂 Mégegyszer köszönök Neked és Mártának is mindent, és mindenkinek aki hajós jogosítványt szeretne a Kapitány Hajós Iskolát ajánlom!
Enikő, 2019. május

Köszönöm a lelkiismeretes, szakmailag kifogásolhatatlan felkészítést és vizsgákat. Kívánok nektek nagyon jó egészséget, szakmai sikereket sok türelmet az unokákhoz. A későbbiekben lehet, hogy pár dologban kikérném a véleményed mint tapasztalt szakember. Ha bármiben tudok segíteni nagyon szívesen állok rendelkezésre.
Tóth József Miskolcról, 2019. május

Én nagyon jól éreztem magam a tanfolyam és hajó gyakorlat alatt. Hajót vezetni nagyon csodás érzés- élmény, sokat tanultam hasznos dolgokra és sosem fogom elfelejteni, nagyon kedves segítőkész példakép jó kapitány oktató. Öröm, vidám volt számomra, hogy ide jutottam. Kívánok nagyon sok oktatást és sok siker élményt.
Tibor Ózdról, 2019. május

Nagyon örülök, hogy megismerhettelek titeket. Jó volt hallgatni az előadásaidat mert olyan nyugalom árad belőled, amitől az ember elfelejti a gondjait és tényleg csak rád figyel. Nagyon élveztem a gyakorlati oktatásokat is, szuper volt minden. Az iskolát tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek.
Norbert, 2019. május

Köszönöm a lehetőséget, hogy ide járhattam, remek csapat, rugalmas, nagyon segítőkész emberek, profi szaktudás, mindenkinek ajánlom!
Elekné Ági Tiszafüredről, 2019. május

A tanfolyamról röviden:
Én a legközelebbi hajós iskolát kerestem, de nem gondoltam volna, hogy egyben a legjobbat fogom megtalálni. Látszik Istvánon és csapatán, hogy a nagy szakértelem mellett szerelemből, családias hangulatban csinálják ezt a kis iskolát. Köszönöm nekik a profi felkészítést.
István Egerből, 2019. május

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.