“Nagyon köszönöm a Kapitány Hajósiskolának, hogy általa egy új út nyílt meg a hajózás élménye felé! Rohanó világunkban és szoros elfoglaltságaink közepette a rugalmas, tanulókhoz igazodó időbeosztás és a tanfolyami napok frappáns ütemezése nagy előny, senkit nem zökkent ki a munkájából, ennek ellenére a felkészítés nagyon alapos és lényegretörő! A családias hangulat, és a képzést végigkísérő szelíd humor pedig igazán vonzóvá és emlékezetessé teszi az iskolában töltött napokat.”
Orcsik Róbert – Balmazújváros

“A tanfolyam véleményem szerint hatékony, cél-(vizsga-) orientált volt, szeretném megköszönni a felkészítést! Különösen tetszett a barátias-családias légkör és ahogy folyamatosan kommunikáltál velünk a tantermi órák és a vizsga közötti időszakban!
Sok sikeres tanítványt!”
Lovászi Péter – Szeged

“Gratulációdat örömmel fogadtam és egyben köszönetemet is szeretném kifejezni ahhoz a sok segítségért, amit kaptam a tanfolyamon, illetve az elméleti és gyakorlati felkészülésem során. Végig éreztem a törődést az odafigyelést a tanulás során. Mindez nagyon szimpatikus volt számomra. További munkádhoz jó egészséget, sok sikert kívánok.”
dr. Sánta Tibor – Füzesgyarmat

“Nagyon örülök annak, hogy nálatok tanulhattam. Mindig örömmel fogok visszaemlékezni erre a tavaszi időszakra, és már most hiányzik. Nagyon kedves, lelkiismeretes és segítőkész embereket ismertem meg Bennetek. Bárki kérdez a jövőben a képzés lehetőségeiről, őszintén foglak Benneteket ajánlani. Az ember életében vannak olyan momentumok, amiket mindig egy személyhez köt. Ha majd egyszer ráncos kézzel én tanítgatom az unokáimat Palstek-et kötni, biztos Te fogsz eszembe jutni. Köszönöm ezt is. Azt hiszem, fogunk még találkozni, hisz ugyanazokat a vizeket járjuk. Remélem így lesz. Jó egészséget és további jó munkát kívánok Nektek.”
Dorka Donát – Berekfürdő

“A mi sikeres vizsgánk a szorgalmunkon kívül a Te érdemed, mert nagyon taktikusan és jól láthatóan komoly szakmai ismerettel, gyakorlattal és elhivatottsággal végezted a munkád, amit én személy szerint tisztelettel megköszönök! Biztosan elmondtam, de ha nem, akkor most, már két hivatásos tanfolyamot is elvégeztem, de egyikkel sem jutottam el a vizsga lehetőségéig, mert a szervezők komolytalanok voltak, csak az érdekelte őket, hogy a tanfolyam díját befizessük. Biztos lehetsz abban, hogy mindenkinek a Kapitány Hajós Iskolát fogom ajánlani! ” Molnár Sándor! – Tiszafüred

“Köszönöm szépen ☺ Nélkületek nem sikerülhetett volna. Nagy-nagy köszönet Neked, Józsinak és Mártának is. Szerintem a tanfolyamot nagyon profin leoktattátok. A gyakorlatnál is minden gondunkat megoldottátok. Amit lehetett, mindent kihoztatok belőle. Volt mindenféle időjárásunk, ezt hogyan oldottátok meg? ☺
Puszilunk Benneteket”
Kati és János – Debrecen

“Köszönöm a segítséget és a kiemelkedően önzetlen baráti légkört.:-)
Szép estét!”
Zsolt – Mályi

One thought on “Vélemények rólunk a 2017. februári csoportból

 • 2017-09-26 at 18:56
  Permalink

  10-es skálán egy nagy 10-es, gondolom ez elmond mindent.
  Kedves leendő Tanulók, ha megfogadjátok mindenben István Kapitány tanácsait, biztos a siker és elsőre megy minden vizsga. ” Még viharban is!!!!!”
  KÖSZI MINDENT!

  Tisztelettel és Köszönettel: Blahó János, Salgótarján
  2017. szeptember

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.